ENERGIJE PLANETOV V TEDNU OD 4.4. DO 11.4 2021

Pozdravček,

najprej bi Vam rada zaželela lepo in mirno velikonočno nedeljo. Naj se v vseh nas prebudi zavedanje, da smo več kot samo to telo. Smo duša, ki živi v  božanskem telesu in je večna.

V tem tednu se bo po dolgem času Jupiter premaknil iz znamenja kozoroga, v znamenje vodnarja. Ta energija nas bo povabila, da postanemo del družbe, vendar le, če sistem deluje na preverjenih dejstvih. Želeli bomo dokaze o učinkovitosti dogajanja v družbi. Ker smo v situaciji pandemije, nas bodo zanimala preverjena dejstva o ukrepih in cepivih.

Venera se bo premaknila v znamenje ovna, kar prinaša v odnose veliko ognjene energije. Zato moramo biti v odnosih previdni. S to energijo nam bo zelo pomembno, da ne trpi naše osebno življenje zaradi vpliva kolektivnih omejitev. Strast, akcija in pogum so domene Venere v ovnu. Zato se lahko marsikje zaiskri in tudi vžge.

Pomembno je, da v strasti in veliki želji bo boju ne izgubimo sebe. Zato je v tem mesecu zelo priporočljivo delo na sebi. Za Vas sem pripravila paket 4 meditacij, ki Vam bo v veliko pomoč pri ohranjanju notranjega miru in trezne glave.

❤ MESEC APRIL JE MESEC NOTRANJEGA MIRU : Za vas sem za mesec april pripravila paket 4 meditacij, s katerimi si boste pomagali pri ohranjanju notranjega miru. Če smo notranje mirni, lahko vse situacije v življenju rešujemo ugodneje. Notranji mir je nujen za lepo in uspešno življenje, na vseh področjih. Naroči svoj paket 4 meditacij, za samo 35 eur na email: sandra.majcen@gmail.com
❤ Na voljo sem vam tudi z razlago rojstne karte, po indijski astrologiji JYOTISH, ki pa Vam točno pove, kam in kako umerjati energijo, da bodo odločitve res najbolj ugodne za vas.
❤ JYotish svetovanje, je svetovanje, kjer se preko analize rojstne karte, izve veliko o sebi in svojih priložnostih. Na svetovanju prejmete pisno skripto z analizo na cca 10tih straneh. Po vaši želji se lahko dogovorimo še za osebno razlago preko zooma.
❤ JYotish svetovanje zajema:
– Izračun vašega astrološkega znamenja po indijski vedski astrologiji,
– Razlaga Vaših individualnih lastnosti glede na postavitev Lune,
– Opis vašega psihološkega profila, glede na postavitev planetov,
– Opis predispozicij, ki jih imate v življenju glede na področja življenja (razlaga hiš),
– Izračun sade satija,
– Opis vseh dosedanjih življenjskih obdobij, skozi katera bolje razumete sebe in svoje življenje,
– Razlaga priložnosti in dogajanja v prihajajočem letu 2020,
– Pisna razlaga na cca 10tih straneh
Cena: 108 eur za pisno razlago na cca 10 straneh in 50 eur za osebno razlago preko zooma.
Lahko se odločite samo za pisno razlago.
Za vsa naročila napovedi, prijav na dogodke in dodatne informacije, sem Vam na voljo na:
sandra.majcen@gmail.com ali 041 784 613
Želim Vam lepe dni
Objem,
Sumathi