Individualna družinska terapija z gongom

Zvok se že tisočletja uporablja kot orodje za prebujanje globokih stanj zavesti, za širjenje zavesti in odpravljanje energetskega neravnovesja.

     

Individualno terapijo z gongom, se izvaja za družino v kateri so nastala določena energijska neravnovesja. Energijsko neravnovesje se lahko kaže s slabimi odnosih znotraj družine ali z določenimi bolezenskimi stanji družinskih članov. Lahko pa se jo izvede zgolj zaradi užitka in želje po povezanosti družine.

Vibracija, ki se sproži ob igranju gonga družino “dvigne” na višji nivo zavedanja. To omogoči, da se družina bolj poveže na energijskem nivoju, kar privede do bolj ljubečih odnosov znotraj družine.

Otroci se velikokrat na terapiji popolnoma sprostijo in zaspijo. V tem primeru vibracija gonga deluje še močneje, saj se ji otrok popolnoma prepusti.

Terapija je primerna tudi za nosečnice.

Med terapijo se uporablja tudi druge naravne zvoke, ki izhajajo iz tibetanskih in kristalnih skled, različnih zvončkov in vokala.

Terapijo se izvaja leže, na udobni blazini. Vibracija se raztegne po prostoru in objame družino ter jo popoleje v visoko vibracijo.

Terapija traja cca 1 uro.