ENERGIJE PLANETOV V TEDNU OD 11.4 DO 18.4.2021

Pozdravček,

pred nami je res en zanimiv teden. Jutri se bo dovršil mlaj, ki nam bo pomagal zaključiti vse staro in obrabljeno in vstopiti v nekaj povsem novega (seveda, če si bomo to dovolili).

V tem tednu bo veliko zgoščene energije v znamenju ovna, saj se bosta Veneri pridružila še Sonce in Merkur. To je za nas res velika priložnost, da notranji “ogenj” usmerimo v nove korake. Ker se bo zraven Sonca, postavil še Merkur, nas le-ta vabi v nekaj novega, predvsem na poslovnem področju. V nas se lahko prebudi velika želja po tem, da nekaj povsem novega ustvarimo prvi.

Zaradi veliko ognjene energije, lahko postanemo zaletavi in nepremišljeni. Pomembno je, da res dobro premislimo, če želimo nekaj povsem novega, ali lahko iz tega, kar že imamo, naredimo spremenjen produkt, ki nam lahko prinese manj stroškov in več dobička. Zaletavost bi lahko v tem trenutku prinesla neželene posledice.

Zato, da lahko res dobro razmislimo in začutimo prave korake, Vas vabim, da se mi pridružite na aprilskih meditacijah, kjer krepimo notranji mir. Le-ta nam bo pomagal, da trezno razmislimo in stopimo na pot pravega uspeha.

❤ MESEC APRIL JE MESEC NOTRANJEGA MIRU 
Za vas sem za mesec april pripravila paket 4 meditacij, s katerimi si boste pomagali pri ohranjanju notranjega miru. Če smo notranje mirni, lahko vse situacije v življenju rešujemo ugodneje. Notranji mir je nujen za lepo in uspešno življenje, na vseh področjih. Naroči svoj paket 4 meditacij, za samo 35 eur na email: sandra.majcen@gmail.com
❤ Pred nami je zelo občutljivo obdobje 3 mesecev, kjer se bodo zvrstili mrki in tudi retrogradnost Merkurja. Zaradi tega posebnega dogajanja sem za Vas pripravila posebno ponudbo v mesecu aprilu, kjer lahko naročite skrajšano obliko razlage rojstne karte, ki zajema:
– Izračun vašega astrološkega znamenja po indijski vedski astrologiji
– Razlaga Vaših individualnih lastnosti glede na postavitev Lune,
– Izračun sade satija,
– Razlaga priložnosti in “nevarnosti”, ki bodo priotne za vas v naslednjih 3 mesecih.
Razlago dobite pisno po e-malu.
Cena je 33 eur
❤ Na voljo sem vam tudi z razlago CELOTNE rojstne karte, po indijski astrologiji JYOTISH, ki pa Vam točno pove, kam in kako umerjati energijo, da bodo odločitve res najbolj ugodne za vas.
❤ JYotish svetovanje, je svetovanje, kjer se preko analize rojstne karte, izve veliko o sebi in svojih priložnostih. Na svetovanju prejmete pisno skripto z analizo na cca 10tih straneh. Po vaši želji se lahko dogovorimo še za osebno razlago preko zooma.
❤ JYotish svetovanje zajema:
– Izračun vašega astrološkega znamenja po indijski vedski astrologiji,
– Razlaga Vaših individualnih lastnosti glede na postavitev Lune,
– Opis vašega psihološkega profila, glede na postavitev planetov,
– Opis predispozicij, ki jih imate v življenju glede na področja življenja (razlaga hiš),
– Izračun sade satija,
– Opis vseh dosedanjih življenjskih obdobij, skozi katera bolje razumete sebe in svoje življenje,
– Razlaga priložnosti in dogajanja v prihajajočem letu 2020,
– Pisna razlaga na cca 10tih straneh
Cena: 108 eur za pisno razlago na cca 10 straneh in 50 eur za osebno razlago preko zooma.
Lahko se odločite samo za pisno razlago.
Za vsa naročila napovedi, prijav na dogodke in dodatne informacije, sem Vam na voljo na:
sandra.majcen@gmail.com ali 041 784 613
Želim Vam lepe dni
Objem,
Sumathi