Sade sati

Kaj je sade sati in kdaj nastopi?

Sade sati je obdobje, ki traja sedem let in pol in lahko prinese občutke obremenjenosti, kroničnega pomanjkanja časa, utrujenost, izčrpanost, ujetost, potrtost, težave z zdravjem, osamljenost in melanhonijo. Spomni vas na nujnost spremembe v življenju na področjih, ki vam ne prinašajo več zadovoljstva. Po izročilu Vedske astrologije Djotish, vsak od nas približno vsakih 30 let vstopi v obdobje t.i. Sade-satija. Tehnično gledano se vaš Sade sati začne, ko Saturn vstopi v astrološko znamenje, ki je pred znamenjem, v katerem je bila Luna v trenutku vašega rojstva. Konča se, ko Saturn izstopi iz znamenja, ki sledi znamenju vaše Lune. Za prehod enega astrološkega znamenja potrebuje Saturn približno dve leti in pol, zato celotno obdobje Sade satija traja sedem let in pol.

 

Učinki sade satija

Marsikdo s strahom pričakuje svoj Sade sati, ker verjame, da mu prinaša sedem let nesreče. Vendar je resničen pomen Sade satija nekaj povsem drugega. Daje Vam priložnost, da se osvobodite tistega, kar vas dela najbolj ranljive, kar vas drži ujete v načinu življenja, ki vas ne osrečuje.

Obdobje Sade satija, prinese v življenje posameznika veliko spremembo. Vse tisto na kar ste preveč navezani, preprosto odreže, kajti prevelika navezanost prinaša samo žalost in trpljenje. Velika sprememba vas porine iz cone udobja in vas prisili, da naredite »inventuro« svojega življenja. Vse tisto kar vas ne osrečuje več, lahko pustite za seboj in osvobojeni naredite nove korak naprej v svojem življenju.

Brezkompromisnost je tisto, kar vzbuja strah v obdobju Sade satija. Spremembe se zgodijo, vendar brez, da bi vas vprašale ali ste nanje pripravljeni. Koliko bo trda roka tega obdobja, je odvisno od vas, koliko ste se pripravljeni prilagoditi ali upirati. Če razumete, kaj od vas pričakuje in se prilagodite, bo to obdobje nežnejše, če pa se spremembam upirate, vam lahko prinese precej obremenjujoče obdobje, težave z zdravjem, denarjem, v odnosih ali družini.

 

Kako se pripraviti na Sade sati 

Če ste do trenutka nastopa obdobja Sade satija od jutra do večera nekam hiteli, delali tisto, česar si v resnici niste želeli, imeli malo ali nič prostega časa, če vas je skrbelo zaradi denarja,  vas je izčrpaval posel, ste imeli skrbi zaradi otrok, ste bili nesrečni zaradi partnerja, vas je skrbelo zdravje in vas je bilo strah prihodnosti, potem je v Sade satiju pametno stopiti korak nazaj, upočasniti svoj običajni ritem in več časa posvetiti sebi.

V tem obdobju ne boste več mogli živeti po ustaljenih tirnicah, od danes do jutri, brez pravih prioritet v življenju in z občutkom kroničnega pomanjkanja časa. Morali boste prevzeti odgovornost za svoje življenje. Zgolj lepotni popravki njegove smeri ne bodo zadoščali. Zatiskanje oči ne bo več mogoče. Naveličanost, utrujenost, povečan občutek odgovornosti in nezadovoljstvo vas bodo gnali, da boste pozornost končno le namenili sami sebi in odkrili, kaj je tisto, kar daje pravo vrednost in smisel vašemu življenju. Takrat boste dosegli točko preobrata. Pravočasno poskrbite za to, da vam za preobrat ne bo potrebno čisto do dna.

 

Zakaj naročiti svoj izračun Sade satija?

Vsak od nas obdobje sade satija doživi na sebi lasten način.  Nastop obdobja sade sati je pri vsakem človeku različno. Tudi na katerih življenjskih področjih se bodo izkazale spremembe, je odvisno od natalne karte  pozameznika.

Z izračunom obdobja sade satija dobite informacijo:

  • kdaj  je to obdobje že bilo (zato, da bolje razumete svojo preteklost, na kateri se gradi prihodnost) ,
  • kdaj bo ponovno nastopilo,
  • dobite razlago na katerih področjih vašega življenja je potrebna pozornost in
  • preventivne ukrepe, ki vam pomagajo skozi to »občutljivo«, vendar veličastno obdobje.

Za izračun potrebujem informacijo o datumu, kraju in uri rojstva.

Izračun prejmete po e- mailu .