Vikend odmiki

Vikend odmiki so naša stalnica. Vsako leto se najmanj enkrat odpravimo na vikend odmik. Izberemo energijsko prijeten kraj, kjer se za tri dni odmaknemo od vsakdanjih obveznosti in okolja. V treh dneh se zvrstijo različne delavnice na temo osebne in duhovne rasti. Trodnevno druženje v visokih vibracijah, omogoči globok osebni in duhovni preobrat v vsakem udeležencu.

AKTUALEN VIKEND ODMIK: INTENZIVNI VIKEND “NOTRANJI OTROK” RIMSKE TERME

Beseda Otrok nas označuje prva leta življenja, potem moramo odrasti in biti Odrasel. Notranja Bit, ki živi v Otroku pa z življenjem v Odraslem ne odraste, ampak z leti postaja le neopažena, uokvirjena in vedno manj ljubljena prav s strani tistega, ki ga sama najbolj ljubi.

Zelo pogosto lahko slišite nekoga reči: “Imej se rad, naredi nekaj zase, sprejmi se…. ”
A le malokdo v resnici ve kaj to pomeni. Odpravi se v trgovino, gre k frizerju, privošči si dobro večerjo in začasno poteši svoja čustva. Ob prvem pretresu pa se lekcija ponovi, znova in znova.
Naša Notranja Bit čaka kot otrok, da ga opazimo, ponovno sprejmemo in se skupaj z njim spustimo v ljubeč odnos do sebe in do življenja.

Vikend “Notranji Otrok” bo zelo intenzivno in osvobajajoče izkustvo za vsakega udeleženca.
Si predstavljate, da se še enkrat sprehodite skozi svoje odraščanje in ob tem ne pozabite vseh kvalitet, s katerimi ste se rodili?
Si predstavljate, da se ponovno zavedate kdo ste, kaj želite in kam greste v tem življenju?
Si predstavljate, da lahko slišite svojega notranjega otroka, ga objamete in se skozi srečanje z njim ponovno sprejmete v čisti in brezmadežni obliki ljubezni?
Skozi naš vikend bomo izpolnili ta hrepenenja, skozi prispodobe življenskih obdobij, skozi vodene meditacije, gibanje, predavanja, terapevtsko delo, zvok in pogovor.
Med vikendom si boste lahko privoščili tudi sproščujočo masažo ali vodno kopel.

Toplo priporočava vikend tudi ženskam v pričakovanju otroka, nosečnicam in tistim, ki so še v procesu ustvarjanja poti do otroka. Povezanost z Notranjim otrokom ustvarja posebno subtilno vez z dušo, ki se pripravlja na utelešenje.

VODNICI VIKENDA
Vaši vodnici skozi vikend bova Sandra Majcen (Sumathi) in Andreja Kočevar (Bhimanadini dasi).

Sandra
Letos teče že 7 let od kar sem stopila na pot samospoznanja in duhovne prakse. Po težki izkušnji (bolezni), sem spoznala, da obstaja veliko več kot samo materialni svet. Takrat sem se odločila, da bom svoja spoznanja delila tudi z drugimi. Danes delujem v Studiu Sandra, kjer vodim različne meditacijske vadbe, katerih cilj je sprostitev, dvig lastne vibracije in pogled v svoj notranji svet. Zelo sem povezana z zvokom, zato pri svojih meditacijskih vadbah uporabljam gong, tibetanske in kristalne sklede, zvončke,…
Pred štirimi leti sem se srečala z indijsko vedsko astrologijo Djotish, ki me je tako zelo navdušila, da sem postala indijska vedska astrologinja. Nova spoznanja o tem kako Življenje resnično deluje, sedaj delim skozi individualna astrološka svetovanja.

Djotish je kakor vremenska napoved. Če veš, da bo jutri deževalo, boš vzel na pot dežnik, če tega ne veš, bo ravno tako deževalo, ti boš pa moker.
Trenutno pričakujem svojega drugega otroka, ki me na poseben način usmerja v ustvarjanje Vikenda “Notranjega otroka”.

Andreja
Že več kot 10 let vodim ljudi skozi procese notranjega očiščenja in novega ovrednotenja življenja. Skozi raziskave svojega dela sem spoznala “psihologijo duše”, osebnosti in njuno povezanost. Ta spoznanja uporabljam pri svojem delu in jih skozi duhovno rast še nadgrajujem. Z zaznavami energijskih zastojev razbremenjujem pretoke energije in jih usmerjam na višje vibracije. Posebno predanost, veselje in tudi učinkovito terapevtsko orodje zame predstavljajo mantre, svete pesmi in molitve, ki jih združujem s petjem, z igranjem in vibracijo gonga.
Sledim učenju razsvetljenega duhovnega učitelja in modrostim vedskih svetih spisov.

Življenje je v zadnjih štirimi letih obe povezalo tudi na notranji poti, zato sva skupaj ustvarili že kar nekaj čudovitih dogodkov. Veliko skupnega veselja in ljubezni sva usmerili tudi v Vikend “Notranjega otroka”, v katerem vas z veseljem pričakujeva.

KRAJ VIKENDA
Rimske terme ležijo v Rimskih Toplicah, enem najlepših krajev v Sloveniji. Tukaj se prepletajo bogata tradicija in sodobne turistične storitve. V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj, ki bo podprl sprejemanje obilja.
Prvič so pisno omenjene v Oglejski listini leta 1486, zares pa so zaživele po letu 1840. Tega leta jih je v imenu svoje žene Amalije kupil tržaški veletrgovec Gustav Adolf Uhlich, saj je zaradi blagodejnih učinkov tukajšnje termalne vode ozdravel. Po letu 1848 so Rimske terme obiskali številni ugledni gostje, kot so angleška princesa in pruska prestolonaslednica Viktorija, Napoleonova sestra, princesa Murat, avstrijski književnik Franz Grillparzer, srbski književnik Vuk Karađžić, cesar Ferdinand, nadvojvoda Janez in številni drugi.

VIKEND SE BO ODVIJAL (PROGRAM):

PETEK 15.3.2019

11.00 PRIHOD, REGISTRACIJA
12.00 ZAČETEK VIKENDA, PREDSTAVITEV
13.00 KOSILO
15.00 – 18.00 RAZREŠITEV BLOKAD IZ OTROŠTVA
19.00 VEČERJA
20.30 – 22.00 ZVOČNA MEDITACIJA

SOBOTA 16.3.2019

7.30 JUTRANJI OBRED
8.30 ZAJTRK
9.30 – 12.00 OBDOBJE ODRAŠČANJA IN ODRASLE DOBE
13.00 KOSILO
15.00 – 18.00 TIŠINA IN ZAVEDANJE
19.00 VEČERJA
20.30 OTROŠKO VESELJE V NAS, SKOZI ZVOK IN PLES.

NEDELJA 17.3.2019

8.00 JUTRANJI OBRED
9.00 ZAJTRK
10.00 – 13.00 NOVO ROJSTVO
13.00 ZAKLJUČEK

PREHRANA
Hrana bo vegetarijanska, zaradi lažje razbremenitve telesa in energijskih zastojev. Ob prijavi napišite, če imate še kakšne prehranske omejitve (brezglutensko, vegansko…)

CENA in PLAČILO
Cena vikenda je 280,00 EUR. Vključuje celotni program vikenda in vodenje, dva polna penziona, kopanje v bazenih.

Prijava je potrjena s plačilom akontacije 80,00 eur in se v primeru odpovedi ne vrača. PLAČILO PRIJAVNINE SE LAHKO IZVEDE DO 20.2.2019.

PODATKI ZA NAKAZILO:
DRUŠTVO ZA BOLJŠO KAKOVOST ŽIVLJENJA
STUDIO SANDRA
TOMAŽIČI 32
6276 POBEGI

TRR: 6100 0000 5960 027
Davčna št.: 22876618

NAMEN: OTHR , INTENZIVNI VIKEND

Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 20 eur.

Prijave in informacije:
SANDRA MAJCEN (Studio Sandra): sandra.majcen@gmail.com, 041 784 613
ANDREJA KOČEVAR: andrejakocevar@yahoo.com, 040 895 605

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest.

Vabljeni z Ljubeznijo
Sandra – Sumathi
Andreja – Bhimanadini dasi

Save

Save

Save