Ustanoviteljica

Moje ime je Sandra Majcen in sem ustanoviteljica STUDIA SANDRA. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka. Nekaj let sem nabirala delovne izkušnje na izobrazbi primernih področjih, kar pa mi ni nikoli prineslo notranjega zadoščenja.

Leta 2012, sem stopila na pot samospoznanja in duhovne prakse. Po težki izkušnji (bolezni) sem spoznala, da obstaja veliko več, kot samo materialni svet. Takrat sem se odločila, da bom svoja spoznanja delila tudi z drugimi. Sledila so leta izobraževanj in spoznavanj predvsem na področju samozdravljenja, sprostitvi, meditaciji, antistres programih in energijskem ravnovesju. Danes delujem v Studiu Sandra, kjer vodim različne skupinske meditacijske vadbe, katerih cilj je sprostitev, dvig lastne vibracije, pogled v svoj notranji svet in predvsem celostno zdravje. Zelo sem povezana z zvokom, zato pri svojih meditacijskih vadbah uporabljam gong, tibetanske in kristalne sklede, zvončke,…Izvajam tudi individualne terapije, kjer ljudem pomagam, da se srečajo svojim notranjim svetom in ugotovijo zakaj se jim ponavlja vedno enak vzorec na različnih področjih življenja in svetujem, kako ga razrešiti.
Leta 2016 sem se srečala tudi z indijsko vedsko astrologijo Djotish, ki me je tako zelo navdušila, da jo sedaj uporabljam pri individualnih svetovanjih. Nova spoznanja o tem kako Življenje resnično deluje, delim skozi analizo rojstne karte. Djotish je kakor vremenska napoved. Če veš, da bo jutri deževalo, boš vzel na pot dežnik, če tega ne veš, bo ravno tako deževalo, ti boš pa moker.
Skozi moje življenjske izkušnje sem našla svoj pravi namen in poslanstvo. Verjamem, da svoje življenje ustvarjamo sami, zato je pomembno, da se le-tega zavedamo. Zavedno življenje je pot do sreče. Prebuditev zavedanja je tudi namen Studia Sandra.

Save

Save