Skupinska zvočna terapija z gongom

SKUPINSKA ZVOČNA TERAPIJA Z GONGOM test test test

Zvok se že tisočletja uporablja kot orodje za prebujanje globokih stanj zavesti, za širjenje zavesti in odpravljanje energetskega neravnovesja.

V Studiu Sandra Vas vabimo na krasna skupinska tedenska druženja, kjer se s pomočjo zvoka gonga, tibetanskih in kristalnih skled ter zvončkov in vokala, spustimo v čarobni svet sprostitve in raziskovanja svojih globin.

Redno druženje v visokih vibracijah vrača umirjenost, dobro počutje, večjo koncentracijo, pozitivnejši pogled na življenje,..in še mnogo več.

Odločite se za drugačno “vadbo”, ki vas pripelje do mesta notranjega miru.

KAJ JE GONG?

Obstoj gonga datira daleč nazaj v bronasto dobo. Obstajajo dokazi, po katerih so gong poznali 3500 p.n.š na področju Mezopotaije. Legende pravijo, da so takratni sveti gongi vsebovali delce padlih meteoritov. Prvotno so jih uporabljali kot orodje za doseganje razsvetlitve, za eterične projekcije in odganjanje zlih duhov in negativnih energij. Stoletja pomaga tibetanskim in kitajskim menihom pri meditaciji.

Čeprav ima gong svoje mesto v simfoničnih orkestrih, ga imajo številni za več kot zgolj za inštrument. Gong je izvor in gibalo moči. Skozi njega se osvobaja energija, ki ne ustvarja samo osnovnega tona, temveč val zvokov.

Visoka vibracija, ki se sproži ob igranju gonga vstopi v telo posameznika in mu dviga vibracijo v celicah.
Vse bolezni, ki nastanejo v fizičnem telesu so posledica pomanjkanja energije oz. znižane vibracije celic. Ko visoka vibracija gonga vstopi v telo, omogoči, da se telo energijsko uravnovesi in s tem ozdravi. Visoka vibracija gonga, pa ne uravnoveša zgolj naše fizično telo, temveč tudi čustva in misli. Misli povzročijo čustvo, le -to pa vpliva na naše počutje v fizičnem telesu. Zato je pomembno, da ustvarimo ravnovesje na vseh nivojih, tako fizičnem, kot čustvenim in mentalnim.

S svojo izvorno frekvenco gong vsakemu igra svojo pesem in nas spomni na to, kdo smo in zakaj smo tu. Zvoki gonga namreč:

♥ prebijajo telesne in duševne blokade
♥ obnavljajo celice
♥ pomirjajo, prečiščujejo in harmonizirajo občutke
♥ pomagajo pri soočanju z življenjskimi izzivi
♥ osvobajajo nas stresa in strahov
♥ blaži in izboljšuje različna bolezenska stanja
♥ prečiščujejo prostore, odstranjujejo negativne energije.

Če si želite drugačne “vadbe”, ki Vas bo napolnila z mirom in ljubeznijo na vseh nivojih, se nam pridružite.

Vadba je primerna in priporočljiva tudi za otroke od 7 leta starosti dalje.