Kaj je Djotish?

INDIJSKA VEDSKA ASTROLOGIJA DJOTISH

Indijski modreci, ki so pred več kot 5000 leti p.n.š, opazovali planete in njihov simbolni pomen povezali z življenjem na Zemlji, so nam dali krasno orodje s katerim, lahko resnično do potankosti razumemo svoje Življenje. Z zavedanjem tega kaj se nam dogaja in zakaj, lahko uspešno ustvarimo svojo prihodnjost, kajti le-ta je predvidljiva.

KAJ JE DJOTISH?

Djotish pomeni Svetloba. Zato ga lahko razumemo kot orodje, ki osvetli naše Življenje.

DJOTISH NAM OMOGOČI DA SE USKLADIMO Z NARAVNIM RITMOM ŽIVLJENJA

Ljudje smo del vesolja, tako kot je vesolje del nas. Kostantno smo povezani z vsem okoli nas. V nas delujejo energije, ki so usklajene z naravnimi ritmi. Največkrat se tega ne zavedamo, zato namesto, da bi prisluhnili naravnim ritmom, slepo sledimo navodilom uma. Ta nas največkrat vodi do praznega pridobitništva. To pa prinese izčrpanost, utrujenost, težave v medsebojnih odnosih in v skarjnih primerih tudi bolezen.
Djotish je orodje, ki nam pomaga, da se ponovno uskladimo z naravnim ritmom Življenja. Simbolne energije planetov so v nas prisotne skozi vse Življenje, vendar so določene energije v odspredju. Katera energija je v odspredju v določenm trenutku, nam pove Djotish. S tem lahko polno izkoristimo to energijo in živimo v popolnem ravnovesju tako znotraj, kot zunaj sebe.

DJOTISH OMOGOČA CELOVIT PRISTOP K POSAMEZNIKU, KI VLJUČUJE:

– razdelano psihološko in čustveno analizo posameznika,
– informacijo o tem, kakšna bi lahko bila njegova prihodnost
– in ukrepe, s katerimi lahko sam izbere drugačno prihodnost

Djotish nam pomaga razumeti in dojeti namen lastnega Življenja. Pokaže nam kaj je smisel našega Življenja in kaj je tisto kar nas navdihuje, kaj je naša Dharma – namen.
Poleg tega, nam omogoči razumeti zakaj je naše Življenje trenutno, takšno kot je. Prihodnosti ne moremo napovedovati, vendar jo lahko predvidimo. In djotish je orodje, ki to omogoča. Torej če vemo kaj bi se nam lahko jutri zgodilo in zakaj, imamo danes priložnost, da delujemo drugače in s tem vplivamo na naš jutri.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA DJOTISH SVETOVANJE?

Natalna karta nam pove:

kakšne talente nosimo v sebi,
kakšen je namen (Dharma) našega življenja
katere so naše prednosti in slabosti,
kakšen pogled na živlejnje in svet smo si ustvarili v mladih letih
katera življenska področja bodo izpostavljena v določenih obdobjih našega življenja,
pomaga nam razumeti odnose z drugimi,
pove nam kakšni bodo odnosi z našimi otroci, parterji, prijatelji in somišljeniki,
pokaže nam kakšna bi lahko bila naša prihodnjost, če bi delovali z enakimi prepričanji in vzorci
najpomembnejše je odkritje, kaj je potrebno spremeniti, zato, da je naša prihodnost taka kot si želimo.

Djotish omogoča, da polno izkoristimo svoje danosti in se izognemo težavam še preden se zgodijo. Če vemo, da bo jutri deževalo, se lahko zaščitimo z dežnikom. Če tega ne vemo, bo vseeno deževalo in bomo mokri.
Če želite plavati s tokom Življenja, se odločite za individualno svetovanje.